Θαλάσσιες μεταφορές

Η Creta Cargo Lines Ν.Ε. καλύπτει όλο το φάσμα των θαλάσσιων μεταφορών, από το πιο απλό μέχρι το πιο εξειδικευμένο φορτίο. Εκτελεί τακτικό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μεταφέρετε το φορτίο σας με απόλυτη ασφάλεια.

Οχήματα

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε όλων των ειδών τα οχήματα, ασυνόδευτα ΙΧ, φορτηγά ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, επιβατικά, λεωφορεία, τροχόσπιτα και κάθε τύπου όχημα στον προορισμό που επιθυμείτε.

Φορτία

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά κάθε φορτίου που βρίσκεται σε container, παλέτες, δέμα ή ακόμα και χύμα με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό της αρεσκείας.

0004
0093

 

Τακτικά Δρομολόγια

Τα πλοία μας εκτελούν τακτικά δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε και είναι κατατεθειμένα στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας.

Ανταγωνιστικές τιμές!

Η εξειδίκευση μας στη μεταφορά φορτίων μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της Αγοράς.

Ταξίδια παντός καιρού!

Τα φορτηγά πλοία μας δεν επηρεάζονται από το απαγορευτικό, ταξιδεύουν παντός καιρού. Μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας κανονικά!

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Πόλη: Πειραιάς, Τ.Κ.: 18648
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 31
Τηλέφωνο: 210-4133341
Fax: 210-4173886
Email: kallina_@otenet.gr

Facebook
Google +
Twitter
Youtube
GDPR