Εταιρεία

Η Κρέτα Κάργκο Λάινς Ν.Ε. ιδρύθηκε το 2013 με κύριο τομέα δραστηριότητας τις θαλάσσιες μεταφορές. Αναλαμβάνει την μεταφορά επιβατικών και φορτηγών οχημάτων καθώς και κάθε είδους φορτίου, εξειδικευμένου και επικίνδυνου από τη ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά του Αιγαίου. Σήμερα αποτελεί σταθερό συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της ενέργειας και βασικό δίαυλο μεταφοράς για τα νησιά του Αιγαίου, δεδομένου ότι εκτελεί τακτικά δρομολόγια με τα δύο ιδιόκτητα φορτηγά – οχηματαγωγά πλοία που διαθέτει.

Που δραστηριοποιούμαστε

Τα πλοία της εταιρείας συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά και του Λαυρίου με τα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου (Ικαρία, Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο), των Σποράδων (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλλόνησο), τις Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη), των Δωδεκανήσων (Κω, Ροδο) και της Κρήτης (Ρέθυμνο και Χανιά).

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα οχήματα τους ή κάθε είδους φορτίο από και προς τα νησιά του Αιγαίου.

Γιατί εμάς

Είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε τιμές, αναλαμβάνουμε την μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, υποδομή και εμπειρία και ταξιδεύουμε παντός καιρού.

Τακτικά Δρομολόγια

Τα πλοία μας εκτελούν τακτικά δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε και είναι κατατεθειμένα στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας.

Ανταγωνιστικές τιμές!

Η εξειδίκευση μας στη μεταφορά φορτίων μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της Αγοράς.

Ταξίδια παντός καιρού!

Τα φορτηγά πλοία μας δεν επηρεάζονται από το απαγορευτικό, ταξιδεύουν παντός καιρού. Μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας κανονικά!

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Πόλη: Πειραιάς, Τ.Κ.: 18648
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 31
Τηλέφωνο: 210-4133341
Fax: 210-4173886
Email: kallina_@otenet.gr

Facebook
Google +
Twitter
Youtube
GDPR