Μεταφορές επικίνδυνων φορτίων

Η Κρέτα Κάργκο Λάινς Ν.Ε. με πλοία πιστοποιημένα για την ασφάλεια τους, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την μεταφορά του οποιουδήποτε επικίνδυνου φορτίου στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Η εταιρία μας έχοντας τεχνογνωσία και εμπειρία στη μεταφορά επικίνδυνων φορτιών, εξετάζει ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε φορτίου και το μεταφέρει στον προορισμό που επιθυμείτε με ασφάλεια.

Επικίνδυνα φορτία

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά καυσίμων όπως βενζίνες, πετρέλαια, υγραέρια και αεροπορικά καύσιμα, οξυγόνο (βιομηχανικό και νοσοκομειακό), εκρηκτικά, μπαταρίες, μετασχηματιστές, απόβλητα (νοσοκομειακά και βιομηχανικά) και οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο φορτίο στον προορισμό που θα μας υποδείξετε.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες των φορτίων

Τα πλοία είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για ασφαλή μεταφορά όλων των τύπων επικίνδυνων φορτίων, διαθέτοντας ειδικά αντιεκρηκτικά, σύστημα εξαερισμού, φωτισμού και πυρασφάλειας.

0003
0013
0078
0091
0094
0103
0110
0114

Τακτικά Δρομολόγια

Τα πλοία μας εκτελούν τακτικά δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε και είναι κατατεθειμένα στο υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας.

Ανταγωνιστικές τιμές!

Η εξειδίκευση μας στη μεταφορά φορτίων μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της Αγοράς.

Ταξίδια παντός καιρού!

Τα φορτηγά πλοία μας δεν επηρεάζονται από το απαγορευτικό, ταξιδεύουν παντός καιρού. Μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας κανονικά!

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία

Πόλη: Πειραιάς, Τ.Κ.: 18648
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 31
Τηλέφωνο: 210-4133341
Fax: 210-4173886
Email: kallina_@otenet.gr

Facebook
Google +
Twitter
Youtube
GDPR